Nærværsmøder

En invitation til at fordybe dit nærvær i hverdagen.

 

En invitation til at møde hjertets sande natur ved at være stille sammen, og sanseligt opleve hvad krop og især hjertet formår, når vi lytter i stilheden.

Rigtig mange mennesker løber forpustet af sted i livet. Vi taler om alt det, vi gerne vil nå og alt det vi ikke når. Alt det vi ikke er gode nok til, eller ikke synes at fortjene, samt forventninger og frustrationer som kan være ubærlige – listen er lang.
Vi kan ofte havne i stresslignende tilstande, og komme længere og længere væk fra os selv og det som livet også handler om.
Nemlig at være her, lige nu. Både alene og sammen med andre.
Opmærksomt nærvær giver os mulighed for at leve livet indefra og ud – og ikke omvendt.
Når vi lever indefra og ud, har det betydning for alle vi omgås. Hjertets glæde har det med at smitte af, og så bliver det glædeligt både at være sammen og hver for sig.

Jeg åbner min stue (nær Præstø), guider til nærvær sammen med jer, indbyder til undersøgelse i fordybende nærvær, så du kan gå hjem med ro, mere klarhed og autenticitet.
Du skal ikke binde dig til et antal gange, tilmeld blot når det passer for dig. Der er plads til ca. 8 deltagere pr. gang.

Aftenen indeholder guidede meditationer, stilletid og små øvelser.
Inquiry, åbne spørgsmål og dialoger samt refleksioner, som udspringer af træningen vil være redskaber til at kunne tage dit nærvær med dig, hele tiden.

Du behøver ingen særlige forudsætninger for deltagelse.

Kom alene eller tag din ven/veninde/familie med.

Fremtidige datoer for afholdelse af nærværs møder: 2025